Sivut

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Silmukkamerkkiyhtälö

Mie en varmaan ole ainoa urpo, jolla on paha tapa hukata korvakoruja? Tietty aina vaan toinen niistä korvakoruista, että varmasti yksi jäisi jäljelle muistuttamaan huolimattomuudesta. Eikä sitä jäljelle jäänyttä voi tietenkään heittää pois, jos vaikka hävinnyt sattuisi kävelemään takaisin.

Yksinäiset korvakorut - koukut + 10mm spiraalirenkaat = silmukkamerkit

Tuli sitten kertana eräänä mieleen, että nämähän voisi hyötykäyttää silmukkamerkkeinä. Ostin sinooperista 10mm spiraalirenkaita, irroitin koukun ja laitoin renkaan sen tilalle. Helppoa ku hitto!


Tuosta maatuskakorviksesta oon erityisen pahoillani, ettei sen kaveri ikinä kävellyt takaisin.

-Tiina

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea! Itsekin olen niitä, joilla on aina toinen korvakoru hukassa. Toisaalta olen myös niitä, joiden korvissa killuu mitää vaan hopealusikoista tassinkokoisiin muovieläimiin, joten osa niistä olis silmukkamerkeiksi jo liian suuria :D Tätä täytyy silti kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Miulla on onneksi ollut hyvä tapa pitää isoimmat korut tallessa :D

   Poista
 2. Ihan mahti idea! Mulla on itselläni tallella korviksia siltä ajalta, kun en ollut vielä venyttänyt korvisreikiä. Voisi kai taiteilla niistä hienoja silmukkamerkkejä, tai muuten hyötykäyttää ne.

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon :) Hyötykäyttö kannattaa aina! Etenkin nättien korujen, jotka muuten joutuisivat lojumaan käyttämättöminä.

  VastaaPoista