Sivut

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kukkia, virkkausta, askartelua ja kakkua.

Kuka sinkkunaiselle kukkia ostaa, jos ei sinkkunainen itse? Oonkohan mie ikinä aikasemmin ostanu ittelleni kukkia? En kyllä muista. Ehkä se on tää kolmekymppisyys, kun kukatkin kiinnostaa.


Maljakon suojus
Lanka: 12 säikeinen Liina-kalalanka by Suomen Lanka (menekki 65g)
Koukku: 2mm
Ohje: Omasta päästä + Virkkausmallien käsikrja

Lasinen maljakko on pelastettu roskiskohtalolta, ja tokihan siihen piti jotain päällystää väsätä, kun toin käsityöpsykoosikotiin. Oliskohan sittenkin pitänyt tehdä kirjovirkkauksella siksakkia tai vinoraitaa? Kun jää levy päälle, niin jää levy päälle..
...
Tuli eilen illalla myös vähän askarreltua. Näin aamulehdestä, että entinen pomo täyttää tänään pyöreitä, joten tuli idea askarrella kortti. Etsin ideoita pinterestistä ja siitä se ajatus sitten taas lähti.


Vähän tuli köyhän naisen versio, mutta ei sentään ihan pinterest failia. Kai. No, ainakin mie ite viitsin viedä entiselle työpaikalle. Ja pääsin taas käyttämään rakasta Dymoani. Oon melko ylpeä ittestäni, etten oo "dymottanut" kaikkea mitä omistan.
Piti muuten ostaa sadan silmän pakkaus yhtä korttia varten. Heh, silmiä saattaa siis löytyä joka kohta paikasta. JOKA paikasta. Mitenköhän joulukortteihin saisi ympättyä mulkosilmiä?

...
Korttia viedessä kerkesin piipahtaa myös ravintolapäiväilemässä. Hain Kamomillan ihmeboksin. Piti sitten heti kotiin tullessa keittää kahvit kakkusien kaveriksi.

Kamomillan ihmeboksi
Illemmalla pitäisi vielä mennä testaamaan vihdoin Tampereelle avautunut Fafa's. Onneksi mie oon aikuinen - voin syödä jälkiruuan(ruuat) ensin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti