Sivut

lauantai 27. helmikuuta 2016

Tuleekohan tästä mitään? (ja yksi valmis)Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? Siinä tapauksessa oon tehnyt vähintään puoliksi ainankin neljä paloista tehtyä peittoa. (Todellisuudessa näitä aiempia peittoja on tehty korkeintaan kymmenen palaa, palatkin hävöksissä). Tosin NYT tämä tulee valmiiksi.


Kuulun Facebookissa Löysäpipoisten Jyjy-ryhmään.Tarkoitus on siis saada joulun ja juhannuksen välillä 20 työtä valmiiksi. Ja kaikki työt on oltava aloitettu viimeistään huomenna. Olen päästänyt itteni vähän liian helpolla alkuhaasteen, joten päätin peittoprojektin vielä ottaa. Jos jostain jää haaste kiinni, niin se on tämä... TAI sitten miulla on kesällä uusi piknik-peitto! 

Jos jollain on tiedossa parhaat mahdolliset vinkit neliöiden liittämiseen, niin sopii ilmiantaa kommentteihin.

...
Yhden viltin mie oon tosin saanut valmiiksikin asti. Viime syksynä tein yhdestä isosta isoäidinneliöstä kolmella värillä torkkupeiton.


Malli: isoäidinneliö
3,5mm koukku
Koko: n. 120cm x 120cm 


Kyllä alkoi loppua kohden tympimään, kun yksi kerros alkoi kestää ja kestää ja kestää ja kestää...


En oikein missään kohtaan päättänyt, että NYT tämä on valmis. Pitkään mietin, että pitäisikö sittenkin tehdä vielä pari kerrosta. Mutta koska kaikki langat on päätelty, niin eiköhän tämä valmis ole?


-Tiina

2 kommenttia:

  1. Peittoja on tullut muutamia pieniä tehtyä ja vinkkini yhdistämiseen on näppärä anoppi ;) mulla olisi jäänyt tekemättä, odottaisivat varmaan vieläkin inspiraatiota...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huhhuh, jos yhistämiseen tarvii anopin (ja etenkin sitä ennen sen sulhon) niin jää ikuisesti paloiksi :D

      Poista