Sivut

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

SadepilviOnkohan tämä rattaisiin lelu? Tai sängyn laidalle? En mie tiiä. Mie vaan sain idean, mutta en mie nyt herranjestas loppuun asti jaksanut miettiä. Mutta Mari (Rakkautta & Mamarkiaa) päättäköön sen. Mie vaan halusin tehdä jotain söpöä ja hauskaa Fridalle. Muutakin kuin costeau-pipoja (klik) (klik).


Sadepilvi
Koukku: 3mm
Ohje: Omasta päästä ja sinne päin

Ja millä se kiinnitetään siihen mihin se on kiinnittymässä? En mie kyllä tiiä sitäkään.. Mutta ehkä Mari tietää. Sikäli mikäli siis Frida käyttöön sitä huolii.


Lauantaina olin Lankamaailmassa virkkailemassa turvalonkeroita. Olin ensimmäistä kertaa tommosessa kässäilytapahtumassa, mutta en varmasti viimoista. Tuntemattomat ihmisten kanssa hengailu aina välillä vähän jänskättää, mutta tommosessa tilaisuudessa tuntuu mukavan luonnolliselta.


Kolmen aikaan oli jo pieni korillinen lonkeroita. Mie ja pari muuta tuotiin kyllä myös muutama aiemmin valmistunut lonkero myös mukana. Tunnistaako miun kurkistavan Sateenkaarilonkeron? Päivän aikana tein kaksi (ja puoli) kyklooppilonkeroa lisää. Miksi kyklooppeja? Koska näyttää hauskalta + silmien tekeminen on ärsyttävää. Win-win! Ton keltaisen turvalonkeron kirjotut silmät näyttää myös tosi kivalta. Tulee ihan Tipi mieleen.


-Tiina

8 kommenttia:

 1. Ai ihana tuo pilvi ♡ on ehkä pakko näprää kohta syntyvälle pikku kakkoselle vastaavanlainen ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olin kyllä itekkin erityisen tyytyväinen

   Poista
 2. Todella suloinen sadepilvi! Itsekin haluaisin osallistua turvalonkeroiden tai muun vastaavan ryhmävirkkaukseen, mutta täältä Kuopiosta on vähän turhan pitkä matka kaikkialle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sinne lähemmäskin tulis jotain häppeninkiä joskus :)

   Poista
 3. Ihana tuo pilvi! Tosi kiva idea!

  VastaaPoista