Sivut

perjantai 10. kesäkuuta 2016

Vanulappujen loppu...ehkä.Joku/jotkut oli on virkkailleet puhdistuslappuja ja postaillut niitä facebookin virkkausryhmiin. Niin miunkin sitten piti. Ainakin kasvovesijutuissa toimii erittäin mukavasti. Mitäköhän noille käy kynsilakanpoistoaineen kanssa? Ja mitenköhän kestää ylipäätään käyttöä? Eiköhän tämä selviä vielä ajan kanssa.


Koukku: 4mm ja 4,5mm

Yksi 50g kerä Puuvilla Bambua riitti melkein kymmeneen puhdistuslappuun. Vähän vaan vaati valkoista Bommix Bambooa kymmenennen nurkkaan. Ihan hyvin miusta, etenkin kun Kodin1:stä ostin 1,49€/kerä "muutaman" Cotton Bambooa. Ja miksi kaksi eri kokoista koukkua? Koska joku saattoi välillä hävittää sen toisen. Hups..


Yksi kysymys naama-asioihin liittyen: Kertoisko joku minkä kieron logiikan mukaan samassa pärstässä voi olla ryppyjä ja finnejä? Kyllä sitä nyt hiivatti toivois, että jos on niin vanha että silmäkulmat alkaa rypistyä, niin edes finneistä ois kasvanut ulos! Mutta ei taida ihan sitten mennä niin. 

Hei! Mie tein blogille myös fb-sivut. Klikkaile tästä seuraamaan. Sinne linkkailen aina kun postaan uutta blogiin + kaikkea muuta mielenkiintosta (ja etenkin vähemmän mielenkiintosta) sekalaista sössötystä.

-Tiina

3 kommenttia:

 1. Tosi kauniita! Mie olen tehnyt kestovanulappuja
  ommellen, ei ole tullut mieleenkään, että niitä vois virkata.

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva kuulla joskus myöhemmin käyttökokemuksia! Aina välillä mietin sitä vanulappuvuorta, jonka olen elämäni aikana jo tähän mennessä tuottanut, mutta olen kestolappujen toimivuuden suhteen niin skeptinen, etten ole itse alkanut värkätä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut jo pitkään tämmöset käytössä naamanpuhdistukseen ja aivan tosi hyvänä on säilyneet pesusta toiseen. Oon miettiny kans miten toimii kynsilakanpoistoaineen kanssa, mutta lakkaan niin harvoin kynsiäni, ja silloin harvoin kun lakkaan, niin en ees putsaa pois vaan ne kuluu pois :D nyt ois neljässä kynnessä viä lakkaa, ehkä pitäis poistaa ne aineella :D

  VastaaPoista